Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Next Top Model: Πώς θα είναι η βραδιά του τελικού


Για τα καλά έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά του τελικού του Next Top Model. Μπορεί η παραγωγή να μην έχει οριστικοποιήσει ακόμη την ημερομηνία που το reality talent show θα κλείσει μια και καλή τις πόρτες του, οι υπεύθυνοι όμως έχουν ήδη «στήσει» την τελευταία… πράξη του show.

Άλλωστε, ο αρχικός προγραμματισμός του σταθμού ήθελε το show να τελείωνε πριν από περίπου ένα μήνα, οπότε το concept του μεγάλου finale είναι ήδη κανονισμένο. Τρεις μόνο από τις πέντε φιναλίστ που βρίσκονται τώρα στο reality talent show, θα κάνουν και την τελευταία τους φωτογράφιση σε μια επίδειξη μόδας που θα λάβει χώρα λίγες μόλις ημέρες πριν τον τελικό. Η εν λόγω φωτογράφιση θα είναι η τελευταία στα πλαίσια του Next Top Model, ενώ όλα τα στιγμιότυπα, μαζί με τα videos, θα .....


σταλούν αυτόματα και ηλεκτρονικά στην κριτική επιτροπή και τη Βίκυ Καγιά. Σε ένα ερμητικά κλειστό χώρο, προς αποφυγής επηρεασμών, ο Χριστόφορος Κοτέντος, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Βίκυ Καγιά θα μελετήσουν το υλικό, απομονώνοντάς το από όλες τις προηγούμενες δουλειές των κοριτσιών αλλά και από την συμπεριφορά τους στα πλαίσια του παιχνιδιού, και έπειτα από πολλή σκέψη και συζήτηση, θα βαθμολογήσουν τις επιδόσεις κάθε μοντέλου. Αυτός ο βαθμός θα είναι το lucky number που θα κρίνει το αποτέλεσμα και θα αναδείξει το Next Top Model της Ελλάδας, το οποίο μάλιστα θα υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας της χώρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: