Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Beyonce και… Michael Jackson έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Grammy


Αναμφισβήτητη βασίλισσα των φετινών Grammy η εκρηκτική Beyonce, που απέσπασε συνολικά έξι βραβεία στη χτεσινή (31/1) τελετή απονομής των κορυφαίων μουσικών βραβείων. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς το τρισδιάστατο αφιέρωμα στον Michael Jackson.

Σε όποια απονομή βραβείων κι αν βρεθεί τον τελευταίο καιρό, είναι βέβαιο ότι θα φύγει αγκαλιά με τα περισσότερα βραβεία. Αυτό συνέβη και στην φετινά Grammy, όπου και απέσπασε τα βραβεία: Τραγούδι της Χρονιάς (Single Ladies), Καλύτερο R&B τραγούδι (Single Ladies), Καλύτερο R&B album, Καλύτερα R&B γυναικεία φωνητικά, καλύτερη R&B σκηνική παρουσία και καλύτερη ποπ ερμηνεία (Halo).

«Απόψε είναι μία υπέροχη βραδιά για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Grammy, την οικογένεια μου και τον άντρα μου. Σ’ αγαπώ» δήλωσε η Beyonce απευθυνόμενη στον σύζυγό της, Jay Z.

Η Taylor Swift κέρδισε συνολικά 4 Grammy, εκ των οποίων και ....


αυτό του album της χρονιάς, ενώ από τρία Grammy απέσπασαν οι Black Eyed Peas, Jay-Z και Kings of Leon. Με δύο Grammy έφυγαν από την τελετή η Lady Gaga και ο Eminem.

Η Lady Gaga μάλιστα «άνοιξε» τη βραδιά με ένα ντουέτο με τον Elton John επί σκηνής.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως της βραδιάς ήταν η απονομή του βραβείου συνολικής προσφοράς στον «βασιλιά της ποπ», Michael Jackson, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο. Το βραβείο παρέλαβαν τα δύο του παιδιά, Paris και Prince.

«Ο μπαμπάς θα ήταν εδώ απόψε. Δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στην περσινή απονομή. Σας ευχαριστούμε και… μπαμπά, σ’ αγαπάμε!» δήλωσε συγκινημένη η 11χρονη Paris.

Ακολούθησε ένα τρισδιάστατο αφιέρωμα στον Jackson με τη συμμετοχή των Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Celine Dion, Smokey Robinson και Usher. 
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: