Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ετοιμάζει τις τανάλιες ο Αναγνώστου...


Έτοιμος να ηγηθεί ψηφοδελτίου φαίνεται ο Γ.Αναγνώστου αφού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με πρόσωπα κοινής αποδοχής από τη τοπική κοινωνία κυρίως από το δημοκρατικό χώρο αλλά όχι μόνο.
Οι επαφές που κάνει είναι σε καθημερινή βάση αφού πρόθεσή του είναι  να φτιάξει το ψηφοδέλτιο πρώτος για να κάνει την έκπληξη με την υποψήφιότητα του,ποντάροντας στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων.

Πάντως από πληροφορίες η έκπληξη δε θα προέλθει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας αλλά από τα ονόματα του ψηφοδελτίου και ειδικά από αυτά που δεν ανήκουν στον ευρύτερο λεγόμενο Δημοκρατικό χώρο.
Ακούγεται ότι τρία στελέχη της Ν.Δ από το  Άργος και δύο από το Δήμο Λέρνας έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί του.Τα τρία στελέχη από το Άργος πάντως θα .....


προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης αφού ανήκουν και με τη "βούλα"στο χώρο της Ν.Δ.

Ονόματα δε λέμε και υπολήψεις δε θίγουμε,πάντως και οι τρείς έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν από θεσμικούς ρόλους ο ένας τον επιστημονικό του Σύλλογο, ο άλλος τη κομματική νεολαία και ο τρίτος τον επαγγελματικό του χώρο.

Πολυκομματικό με έντονες αποχρώσεις του καινούργιου και του άφθαρτου το ψηφοδέλτιο που σχεδιάζει ο"πολυμήχανος" οδοντίατρος Γ.Αναγνώστου,πιάνοντας πρώτος και αρκετά νωρίς τα μηνύματα της τοπικής κοινωνίας.

Θα επανέλθουμε με νεότερα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναγνώστου δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος cobra,δεν είναι ο στόχος του αυτός,προσπαθεί να πιέσει για να έχει φωνή όταν χρειαστεί.Τους 3 πάντως δεν τους φωτογράφισες καλά.Αν ισχύει κάτι τέτοιο,πάντως χλωμό το βλέπω να βάλει δεξιούς ο Γιώργης στο ψηφοδέλτιο.