Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Lady Gaga και Eminem έρχονται στην Ελλάδα;

Υπάρχει περίπτωση να δούμε μέσα στο 2010 στην Ελλάδα την Lady Gaga, τον Eminem, τον Robie Williams και τους Black Eyed Peas; Και όμως υπάρχει. Το 2010 αναμένεται μία… «καυτή» μουσική χρονιά με stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να κάνουν μια βόλτα από την χώρα μας…

Σύμφωνα με το χτεσινό (4/1) δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Μαρκουλή, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το ελληνικό κοινό να απολαύσει επί σκηνής μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Μετά τους U2, που ήδη έχουν «κλείσει» να εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φήμες θέλουν την εκρηκτική και τόσο ιδιαίτερη Lady Gaga να κάνει στάση στην χώρα μας κάποια στιγμή μέσα στο 2010 στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Το όλο πράγμα δεν μοιάζει τόσο απίθανο, αν καταλάβουμε ότι η Ελλάδα - εδώ και λίγο καιρό – έχει μπει πια στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη και πολλοί ....


κορυφαίοι καλλιτέχνες την συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα των περιοδειών τους.

Έτσι τα ονόματα που ακούγονται για συναυλίες στην Ελλάδα τη χρονιά, που μόλις άρχισε, δεν είναι άλλα από αυτά του… ατίθασου Eminem, της εκρηκτικής Rihanna, του «κακού παιδιού» Robie Williams (που περιοδεύει με το νέο του album), των δημοφιλέστατων Black Eyed Peas (που με το I gotta feeling έχουν γράψει ιστορία!), της Norah Jones, των Γερμανών Rammstein, των Pearl Jam (έχουν ξανάρθει…) και του Elvis Costello.

Θα μου πείτε… Αν έρθουν όλοι αυτοί, το 2010 δεν θα είναι χρονιά, θα είναι πάρτυ! Αλλά αρκεί να έρθουν κάποιοι από αυτούς για να μιλήσουν για μία σούπερ μουσική χρονιά!

Στις μη επιβεβαιωμένες ακόμα εμφανίσεις των παραπάνω προσθέστε τις «κλεισμένες» συναυλίες του Manu Chao (πάει μάλλον Rockwave τον Ιούλιο), των Metallica (μάλλον στις 24 Ιουνίου μαζί με Αnthrax, Slayer και Μegadeath), της Γαλλιδας ντίβας Patricia Kaas (6 Φεβρουαρίου στο Badminton) και της Emma Shaplin (6 Μαρτίου στο Μέγαρο), και θα αντιληφθείτε ότι το 2010 θα είναι μία υπέροχη συναυλιακή χρονιά.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή…
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: