Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο κακό κάνουν στον Σαμαρά και στη Ν.Δ

Δεν ξέρουμε τι σκοπό εξυπηρετεί κορυφαία θεσμικά όργανα της Ν.Δ στο νομό,να "διαρρέουν" στους ψηφοφόρους του κόμματος δήθεν τις προσωπικές επιθυμίες του Προέδρου Α.Σαμαρά,όσον ..........


αφορά τους πιθανούς υποψηφίους βουλευτές.Πιστεύουμε ότι ο αρχηγός ενός κόμματος εξουσίας και ειδικά ο Α.Σαμαράς,δεν έχει ανάγκη από τελάληδες "τέτοιου τύπου",μέσα στο δεύτερο σπίτι του όπως είναι η Αργολίδα.

Συμπεριφορές αυτού του τύπου μόνο κακό μπορούν να κάνουν τόσο στον ίδιο,αλλά περισσότερο στη Ν.Δ.Ειδικά όταν αυτές εκφράζονται από ανθρώπους που το πολιτικό και κομματικό τους παρελθόν είναι πολύ εύκολο να αμφισβητηθεί από την πλειοψηφία των εν δυνάμει ψηφοφόρων του κόμματος.

Ας σεβαστούν επιτέλους την ιδιότητα και τον θεσμικό τους ρόλο,τηρώντας  ίσες αποστάσεις από τους εν δυνάμει υποψηφίους και ας μην παίζουν με το όνομα του Α.Σαμαρά,για να προωθήσουν τους φίλους και κολλητούς.

Εκτός αν θεωρούν ότι η Ν.Δ στην Αργολίδα,έχει αρκετό λίπος ακόμη να "κάψει" προς άλλα κόμματα του κεντροδεξιού ή ακόμη και του ακροδεξιού χώρου.

by iceman 

Δεν υπάρχουν σχόλια: