Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Μάνα και κόρη σε "ροζ τρίγωνα"

Μάνα και κόρη σε «ροζ τρίγωνα»! Οι δυο γυναίκες είχαν στήσει μια καλά οργανωμένη «επιχείρηση» στα Χανιά με δέλεαρ το μασάζ και τη χαλάρωση, αλλά και τα πολλά... έξτρα που πρόσφεραν, στοχεύοντας φυσικά στα πορτοφόλια των ανδρών που υπέκυπταν στα θέλγητρά τους.

Η μητέρα και η... κόρη της εκδίδονταν εναλλάξ ή ακόμη και μαζί, ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη που περνούσε το κατώφλι του μικρού κέντρου «ευεξίας και χαλάρωσης» για να απολαύσει τις υπηρεσίες τους. Ομως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν επί το έργον τις δυο γυναίκες, βάζοντας ταυτόχρονα λουκέτο στην προσοδοφόρα οικογενειακή επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χανίων, οι δύο γυναίκες, .........


ηλικίας 53 και 33 ετών, είχαν βάλει αγγελία σε εφημερίδα της περιοχής μέσω της οποίας «ψάρευαν» πελάτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Στα αφτιά των αστυνομικών είχαν φτάσει εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες για την οικογενειακή «επιχείρηση», στην οποία οι πελάτες εκτός από μασάζ απολάμβαναν πολύ περισσότερα. Δεν είχαν όμως αδιάσειστα στοιχεία, τις χειροπιαστές αποδείξεις που χρειάζονταν δηλαδή. Ετσι, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να στήσουν μια καλή παγίδα για να τις πιάσουν επ’ αυτοφώρω...

Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη επικοινώνησε τηλεφωνικά και έκλεισε ραντεβού με την 53χρονη για μασάζ στον χώρο που διατηρούσε μαζί με την 33χρονη κόρη της στην περιοχή της Νέας Χώρας στην Κρήτη. Οταν ο «πελάτης» έφθασε, οι δυο γυναίκες τον παρέλαβαν και τον οδήγησαν στα ενδότερα, όπου του ζήτησαν να βγάλει τα ρούχα του και να ξαπλώσει πάνω σ’ ένα κρεβάτι. Αμέσως οι δυο γυναίκες άρχισαν να του κάνουν από κοινού μασάζ σε όλο του το σώμα, καθώς και κολακευτικά σχόλια για τη σωματική του διάπλαση. Μάλιστα, όταν εκείνος ρώτησε την τιμή για όλη αυτή την περιποίηση, η 53χρονη του απάντησε ότι κόστιζε μόνο το ποσό των 30 ευρώ, καθώς ήθελαν να μπορούν να εξυπηρετούν πελάτες με κάθε πορτοφόλι.

Μετά από περίπου μισή ώρα και αφού τελείωσαν το μασάζ, η μητέρα ρώτησε τον «πελάτη» αν επιθυμούσε να του προσφέρει και άλλες «υπηρεσίες», τόσο η ίδια όσο και η 33χρονη κόρη της. Μάλιστα, τον ενημέρωσε και για τις τιμές: 50 ευρώ αν ήθελε μόνο τη μία, και 100 ευρώ αν ήθελε και τις δύο προκειμένου να περάσει μαζί τους μοναδικές στιγμές.

Ο αστυνομικός-πελάτης ζήτησε τις «υπηρεσίες» της κόρης και αμέσως έδωσε στη μητέρα της ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 33χρονη. Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εισέβαλαν στον χώρο και πέρασαν χειροπέδες στις δύο γυναίκες. Μάνα και κόρη οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον τους και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η 53χρονη κατηγορείται για μαστροπεία και επειδή εκδιδόταν χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ενώ η 33χρονη αντιμετωπίζει μόνο τη δεύτερη κατηγορία.
dinatos

Δεν υπάρχουν σχόλια: