Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Πού θα κάνουν Πάσχα οι επώνυμοι!


Αυτή δεν είναι showbiz… μεταναστευτικό ρεύμα είναι! Πώς αλλιώς να το πούμε που η μισή προτίμησε την Πάρο και η άλλη μισή το... Ντουμπάι; Λες και η Μύκονος τους πέφτει λίγη πια και θέλουν Εμιράτα!

Οι σούβλες των επωνύμων θα «αναστενάξουν» στα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ντουμπάι και του Αμπού Ντάμπι, τα οποία η εγχώρια showbiz αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά, αντί να προτιμήσει τα νησούλια μας.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη - μικρή Αναστασία, Ηλίας Ψινάκης, Λιάγκας - Σκορδά, Βάνα Μπάρμπα, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου - Κωνσταντίνος Χοροξενίδης, είναι μερικοί μόνο από τους επώνυμους που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν .......


τον ήλιο και την θάλασσα στα Εμιράτα.

Με μαύρο δάκρυ κλαίνε οι πελεκάνοι στη Μύκονο, ενώ οι νοικοκυρές τραβούν τα μαλλιά τους και ψάχνουν να βρουν γιατί δεν τους πετυχαίνει η κοπανιστή...

Πάλι καλά που κάποιοι επώνυμοι επιμένουν ελληνικά. Μεταξύ αυτών, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς με τον γιό τους, ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου, ο Θάνος Πετρέλης με την οικογένειά του, η Θέλξη και η Αγγελική Νικολούλη.

Μην ξεχάσουμε και την «ειδική κατηγορία»: οι φρεσκοχωρισμένες Ελένη Μενεγάκη και Έλλη Κοκκίνου κάνουν ήδη διακοπές.

Η πρώτη έφτιαξε βαλίτσες από την αρχή της εβδομάδας και «την έκανε» για Μαλδίβες μαζί με τον αδερφό και τις φίλες της, ενώ η τραγουδίστρια πήρε μαμά και γιο και βρίσκονται στο Πόρτο Χέλι, όσο κι αν μας «παίδεψαν» στην αρχή πως δήθεν τάχα θα πήγαιναν στη Νάξο ή την Πάτμο.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: