Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Φωτογραφίες από το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου!


Είδαμε το διαβόητο sex tape που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα.

Πρώτον, αυτό δεν είναι το σύνηθες celebrity sex tape. Μιλάμε για ......... υπερπαραγωγή (κομπλέ με το logo «Sirina» πάνω αριστερά), δικάμερο, με καμεραμάν να γυρνάει γύρω απ' το ζεύγος και να ζουμάρει (κυριολεκτικά) στο ζουμί. Το δε περιοδικάκι που συνοδεύει την έκδοση έχει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που προφανώς δεν προέρχονται από το ίδιο το βίντεο.

Δεύτερον, όπως προφανώς έχεις μάθει στο ταινιάκι πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου στα καλύτερά της, πολύ όμορφη και χαμογελαστή, με πολλή όρεξη. Η παραγωγή είναι πρόσφατη, καθώς το κορίτσι φοράει το νέο, σιλικονάτο στήθος της. Συμπρωταγωνιστές της είναι ένας παρτενέρ το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται (αλλά φαίνονται όλα τα άλλα) και ένα πολύ τυχερό ......


μπουκάλι σαμπάνιας.

Το ταινιάκι έχει τη διάρθρωση ενός κανονικού sex βίντεο, με τα προκαταρκτικά (λίκνισμα, αυτοϊκανοποίηση, μπουκάλι) να ακολουθούνται από το τρίπτυχο πεολειχία-σεξ σε διάφορες στάσεις-money shot. Η κλιμάκωση της υπόθεσης είναι φυσιολογική, ο ρυθμός καλός, το ζευγάρι πειστικό.

Η ερμηνεία της Τζούλιας κρίνεται άκρως ικανοποιητική, αν λάβει κανείς ως δεδομένο το ότι είναι η πρώτη της παρόμοια απόπειρα, και την τροχοπέδη που λέγεται «μόντελινγκ». Γνωρίζοντας ότι είναι η Τζούλια, ακκίζεται με την κάμερα λίγο παραπάνω από όσο πρέπει — πράγμα που της έχει μείνει από την κανονική της καριέρα, αλλά που δεν συνηθίζεται στις τσόντες.

Γιατί περί κανονικής τσόντας πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε.

Συμπερασματικά, το ταινιάκι παίρνει πολύ καλούς βαθμούς και δίκαια ξεπουλάει σαν ζεστά ψωμάκια (σε όλα τα περίπτερα πέριξ της ΙΜΑΚΟ έχει εξαντληθεί). Το μόνο πρόβλημα που βρίσκουμε είναι η τιμή. 19,90; Με τέτοια κρίση; Όπως θα έλεγε κι ο Τιμογιαννάκης (περίπου):


 

περισσότερες φωτό μπορείτε να δείτε εδώ

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: