Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Σκληρή απάντηση Χειβιδόπουλου σε Κρίγγο-Πετσέλη

Παραμύθια δίχως τέλος για το Μουσικό Σχολείο.

Οι Αντιδήμαρχοι του Καμπόσου μπέρδεψαν το Μουσικό Σχολείο και την Μουσική Παιδεία με την Υποκριτική και την Εικονική Πραγματικότητα.
Σε μία ακόμη επίδειξη πολιτικής υποκριτικής, οι αντιδήμαρχοι ........


του Καμπόσου Πετσέλης και Κρίγγος, με στόμφο και διήγηση Βαρόνου Μινχάουζεν, μας είπαν ότι σε τέσσερις μήνες θα ξεκινήσουν το έργο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην Προσύμνη.
Έδειξαν σχέδια, έβγαλαν φωτογραφίες και αυτοεπαινέθηκαν.

Ξέχασαν να πουν όμως ότι:
- Το έργο δεν έχει ακόμη ενταχθεί , απλώς υπέβαλλαν φάκελο στην ειδική πρόσκληση που έβγαλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως αποτέλεσμα του προσωπικού ενδιαφέροντος του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, των προσπαθειών των Αντιπεριφερειαρχών και όλων των Περιφερειακών Συμβούλων, των ομογενών δωρητών που τιμήθηκαν το καλοκαίρι, όλων των κατοίκων της Προσύμνης, του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και φυσικά των μαθητών και των καθηγητών τους.
- Η ειδική πρόσκληση, η οποία αφορά μόνο σχολεία ειδικού σκοπού, αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες ένταξης, έγινε από τον Πέτρο Τατούλη, για να καταφέρει ο Δήμος Άργους Μυκηνών και οι τεχνοκράτες αντιδήμαρχοί του να υποβάλλουν και πάλι πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο του έργου.
- Ο φάκελος θα αξιολογηθεί από την διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ευχόμαστε όλοι, αυτή τη φορά να είναι πλήρης, ώστε να καταφέρει επιτέλους η Περιφέρεια Πελοποννήσου να εντάξει και να χρηματοδοτήσει το έργο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας. Και αυτό διότι στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο δεν κατάφεραν να εντάξουν το έργο, παρά τις σχετικές εξαγγελίες τους, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην λειτουργία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο ολοκληρώθηκαν έργα κατασκευής Μουσικών Σχολείων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκτός από την Αργολίδα.

Ας σταματήσει λοιπόν ο πολιτικός θίασος Καμπόσου την παραπληροφόρηση και ας ασχοληθεί έστω και στο τέλος της θητείας του σοβαρά με τα προβλήματα του Δήμου.

Λυπούμαστε διότι η πολιτική γήρανση του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, τους οδηγεί σε παραπατήματα που βλάπτουν τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: