Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να πάει η μικρή Νεφέλη στην Ιταλία

Ευχάριστα τα νέα για την 10χρονη Νεφέλη, την μικρή μαθήτρια η οποία διαγνώστηκε με σάρκωμα και έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Ιταλία για ..........


χειρουργείο και θεραπεία.

Οπως ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος τα χρήματα για την μικρή βρέθηκαν και έτσι θα μεταβεί κανονικά στην Ιταλία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της».

Η περιπέτεια της μικρής Νεφέλης ξεκίνησε όταν διαγνώστηκε τον Ιούλιο με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης.

Ο έρανος για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Νεφέλη ξεκίνησε όταν οι υπεύθυνοι του ΕΟΠΥΥ απέρριψαν το αίτημα της οικογένειάς της να αποζημιώσουν το επιβεβλημένο ταξίδι στην Ιταλία.

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη η εισαγωγή της Νεφέλης στο Ιταλικό νοσοκομείο θα γίνει κανονικά στις 28 Σεπτεμβρίου καθώς το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί 1 με 2 Οκτωβρίου.
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: