Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Δήλωση Ελένης Γ. Αποστολοπούλου για την εκλογή της ως Προέδρου ΝΟΔΕ Αργολίδας

H η νέα Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας μετά την εκλογή της έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες..............


 στα μέλη του εκλεκτορικού σώματος που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες του κόμματός μας.
Συγχρόνως, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτελέσω άρτια τα νέα μου καθήκοντα και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της παράταξης μας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η πείρα των παλαιότερων άξιων στελεχών, θα είναι απαραίτητη σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ και των τοπικών οργανώσεων για να μπορέσουμε μέσα από γόνιμη συνεργασία, να υπηρετήσουμε τα ιδανικά και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας .
Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι με κοινό στόχο να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από την παρούσα επικίνδυνη κυβέρνηση που , με τις αστοχίες της και τους ερασιτεχνισμούς της , έχει οδηγήσει την χώρα μας σε αδιέξοδο . Καλώ όλους να είναι αρωγοί και συμμέτοχοι στον αγώνα για να κάνουμε ξανά την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας.
Η ανάγκη της Ελλάδας μας για ΟΞΥΓΟΝΟ είναι επιτακτική .
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς . 
parapolitikaargolida

Δεν υπάρχουν σχόλια: