Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Στην Αμφίπολη με την Περιστέρη ο Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις για Περιστέρη:"Έχει κάνει την συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών".
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της ...


προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Αμφιπόλεως όπου και συναντήθηκε με την αρχαιολόγο κυρία Κατερίνα Περιστέρη.

«Επισκέφτηκα το μουσείο της Αμφιπόλεως για να δω τα εκθέματα, τα οποία είναι αριστούργημα, και καλώ τους πάντες να έρθουν να επισκεφθούν να δουν το μουσείο που είναι πολύ ωραίο και με ευρήματα μοναδικά που δεν βρίσκεις σε άλλα μουσεία. Και εγώ ξέρετε έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα μουσεία της χώρας, αλλά και για να συναντήσω από κοντά την κ. Περιστέρη, η οποία μας έδωσε υπερηφάνεια και για την οποία θα πρέπει να πούμε με θάρρος ότι έχει κάνει την συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών. Για όποιον γνωρίζει από την ιστορία και αρχαιολογία του τόπου μας, η ανασκαφή που επιμελείται η κυρία Περιστέρη, με τόσο επαγγελματισμό και τόση αυτοθυσία, θα αλλάξει τον τόπο αυτό και την ιστορία του» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι δύσκολο και το λέω ως αρχαιολόγος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κατερίνα Περιστέρη για να του απαντήσει: «Έχουμε το μεράκι, όλη η ομάδα και προσπαθούμε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τη λεζάντα: «Από την επίσκεψή μου στο Μουσείο Αμφιπόλεως με την πανάξια κ. Περιστέρη»

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...