Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Καλλιεργούσαν 1200 δέντρα χασίς μέσα σε κατάστημα στο Ναύπλιο

Απίστευτη ποσότητα δέντρων κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας εντόπισε ......


και κατάσχεσε η αστυνομία στο Ναύπλιο.

Πιο συγκεκριμένα σε καταστημα της πόλης του Ναυπλίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1200 δέντρα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας όπως αποκάλυψε ο Αστυνομικός Διευθυντης Γιώργος Μαρούδας και ο διευθυντης ασφαλείας Ναυπλίου Θεόδωρος Όψιμος.

Πιο αναλυτικά:

Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, στην Αργολίδα
Κατασχέθηκαν πάνω από (1.200) δενδρύλλια κάνναβης 
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
Κατασχέθηκε εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης κ.α.)
Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας σε κατάστημα στο Ναύπλιο Αργολίδας, αποτελούμενη από (1.224) δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (14.10.2015) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Κροατίας, ηλικίας 33 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες (14.10.2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα στο Ναύπλιο Αργολίδας, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· -1.224- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 20 έως 50 εκατοστών περίπου.

· Σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενο από -317- ανακλαστήρες θερμότητας, -214- μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτες, θερμόμετρα, ανεμιστήρες κ.α.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για την ταυτοποίηση των συνεργών τους.
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...