Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Και σε ιδιώτες τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ

To καλοκαίρι θα εμφανιστούν τα πρώτα πρακτορεία Play-ΟΠΑΠ τα Game Hall που δημιουργεί ο ΟΠΑΠ ειδικά για το νέο του παιχνίδι τα Vlt’s (φρουτάκια).

Μέχρι σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει λάβει πάνω από 2.200 αιτήσεις για gaming halls, τόσο από υφιστάμενους πράκτορες, όσο και από τρίτους ...........


ενδιαφερόμενους. Και ολοκληρώνεται η αξιολόγηση των αιτήσεων των πρακτόρων ενώ αντίστοιχα προχωρά η αξιολόγηση των αιτήσεων των ιδιωτών. Εν τω μεταξύ έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες παραδόσεις παιχνιομηχανημάτων από τους προμηθευτές και έχει ξεκινήσει η κατασκευή των πρώτων καταστημάτων.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ Kamil Ziegler της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2014 σε πρώτη φάση πρόκειται ξεκινήσουν ταυτόχρονα 100 καταστήματα “Play – ΟΠΑΠ” στα οποία θα λειτουργήσουν 2.500 παιγνιομηχανήματα.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ διαθέτει την αποκλειστική άδεια διάρκειας δέκα ετών για το σύνολο των 35.000 παιγνιομηχανημάτων (VLTs) που θα λειτουργούν στην Ελλάδα. Από τα 35.000 VLTs, τα 16.500 θα λειτουργήσουν από την ΟΠΑΠ μέσω δικού της δικτύου πρακτορείων VLTs (GamingHalls), ενώ τα υπόλοιπα 18.500 θα τα εκμεταλλευθούν 4 έως 10 Παραχωρησιούχοι. Αυτοί απαιτείται να θέσουν τα VLTs σε πλήρη λειτουργία, σε αμιγείς χώρους, εντός 24 μηνών από την ημερομηνία παραχώρησης του δικαιώματος.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: