Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΓΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ...

...TO ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...
Γιος γνωστού διοικητή νοσοκομείου ήταν ο νεαρός που έπεσε στις γραμμές του Μετρό το απόγευμα της Παρασκευής...
Ο νεαρός έπεσε μπροστά στο συρμό του Μετρό με ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες ...........


να αναφέρουν ότι λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα παραπατούσε στο χείλος της αποβάθρας.


Ο χαμός του νεαρού έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο στην οικογένειά του με τον πατέρα του να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό κείμενο που ανήρτησε στα social media.

Όπως λέει μιλώντας στο protothema.gr «αυτό που θέλω να πείτε είναι ότι το παιδί μου δεν άντεχε την αδικία και ήθελε όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος».

«Ησουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ. Πριν φύγω, χθες το πρωί σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπάω πάρα πολύ... Δεν απάντησες, αλλά μετά από λίγο πήγες για το μεγάλο ταξίδι... Πως μας αφησες ετσι με τοση αγαπη στην καρδια για σενα. Που μπορουμε να τη δωσουμε? μαλλον πουθενα γιατι ανηκει μονο σε σενα και μας παρασερνει σε αγνωστες ατραπους, σε αγνωστα μονοπατια και σ" ενα αγνωστο αυριο... Αντιπ αγαπημενε μου . Σιγουρα θα ξανασυναντηθουμε... μονο που δεν ξερουμε το ποτε..» έγραψε ο τραγικός πατέρας.

Το κείμενο αποχαιρετισμού στο γιο του σπαρακτικό: «Καποιες στιγμες η ζωη σε τιμωρει, ακομα και οταν δεν φταις... ακομα και οταν δεν τ' αξιζεις αυτο που σου κανει. Σημερα "εφυγε" ο αγαπημενος μου γιος, για το μεγαλο ταξιδι. Ηταν η επιλογη του γιατι δεν αντεχε την αδικια και ολα αυτα που αντιμετωπιζε στον κοσμο που ζουσε. Βεβαια, δεν σκεφθηκε εμας που αφηνει πισω του... Ποναει παρα πολυ... Η ζωη μας παιρνει αλλη τροπη μονοι μας, χωρις την παρουσια του... χωρις το χαμογελο του. Θα σας παρακαλουσα να προσευχηθειτε για να ειναι καλα εκει που βρισκεται..»
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: