Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Προκαλεί ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης: Μιλάει για «πάθος» που προκλήθηκε λόγω στυτικής δυσλειτουργίας!

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος Ιωάννης Δούρος που είχε προσαρμοσμένη κάμερα στα κυάλια με τα οποία έβλεπε τα παιδιά.Για ιδία χρήση υποστήριξε ότι είχε το πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων...........


 ο 49χρονος παιδόφιλος Ιωάννης Δούρος ο οποίος το πρωί της Τετάρτης απολογήθηκε ενώπιον του 22ου ανακριτή.
Στη μια ώρα της απολογίας του ο Δούρος υποστήριξε ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί και ότι οι σκηνές μέσα από την βιντεοκάμερά του είναι κατεβασμένες από το Διαδίκτυο.

«Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργίας που προκλήθηκε το 2007 μετά από επέμβαση προστατεκτομής στην οποία υποβλήθηκα», είπε ο 49χρονος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις πράξεις του και συνέχισε: «Ζήτω συγγνώμη, το πάθος δημιουργήθηκε μετά την ανικανότητά μου και την αδυναμία μου να συνευρεθώ με γυναίκα».

Μετά την απολογία του ο 49χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κάμερα χειρός, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, και ένας φορητός υπολογιστής στον οποίο βρέθηκε αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι εκ των οποίων εμπεριέχεται υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συνολικά 11 φωτογραφίες όπου η μια είναι από την πλαζ της Βουλιαγμένης. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζεται ένα μικρό παιδί με τους γονείς του ενώ από ένα βίντεο έχουν βρεθεί δυο φωτογραφίες με ένα γυμνό παιδί και άλλη μια φωτογραφία με ενήλικο να ασελγεί σε 12χρονο. Για όλα αυτά ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τα έχει κατεβάσει από το Διαδίκτυο.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: