Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!


ΣΤΟ 8,5% ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΓΑΠ
Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


Το Fimotro όπως πάντα σας ενημερώνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Σας δίνουμε λοιπόν τα ακριβή στατιστικά που έχουν ........


στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ απο χθες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τους αναποφάσιστους κινείται στο 34,5% και η ΝΔ στα όρια του 26%. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει τάσεις ανόδου και η ΝΔ αποσυσπείρωσης και καθόδου. Οι αναποφάσιστοι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ανέρχονται στο 14%. Όπως καταλαβαίνετε η συντριπτική πλειοψηφία θα πάει με το πρώτο κόμμα. Άρα ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρά τρίτο κόμμα και ακολουθούν Ποτάμι και ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Με την αναγωγή των αναποφάσιστων μπαίνουν τόσο το κόμμα του ΓΑΠ όσο και οι ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, χθες το τμήμα της Συγγρού πoυ ασχολείται με γκάλοπ πήρε δημοσκόπηση από εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΝΔ που έδειχνε με 7% μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τους αναποφάσιστους! Σήμερα η ίδια εταιρεία δίνει 8% διαφορά. Κάθε μέρα δηλαδή αυξάνει κατά μια μονάδα η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro η διαφορά στην Β' Αθήνας με αναγωγή των αναποφάσιστων μπορεί να φτάσει ακόμα και το 20%!!!
Είναι προφανές ότι ο ΕΝΦΙΑ καταστρέφει τη ΝΔ στα αστικά κέντρα, όπως επίσης την καταστρέφει η πολιτική της με τους αυτοαπασχολούμενους και με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Αργότερα νέο ρεπορτάζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: