Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος: Ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στην Καλαμάτα, απόψε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος κάλεσε τον ελληνικό λαό να μην ακούει τον κ. Σαμαρά, ο οποίος, όπως είπε, «επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες, λέγοντας απίστευτα πράγματα». Παράλληλα υπογράμμισε ότι ............


η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την θρησκεία προπαγανδιστικά και τόνισε πως το δίλημμα των εκλογών είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση αυτοδύναμος ή θα δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εγγυητές τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως βλέπουμε προσπάθεια αλλαγής της αλήθειας και για πρώτη φορά, είπε, ακούμε πρωθυπουργό να απειλεί τους πολίτες και να τους τρομοκρατεί λέγοντας ότι δεν θα έχουν λεφτά τα ΑΤΜ και θα μείνουν απλήρωτοι μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφιστεί και κάλεσε τους πολίτες να μην τον ακούν και τόνισε πως «ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Επίσης έκανε αναφορά στο e-mail του κ. Χαρδούβελη με τα προτεινόμενα νέα μέτρα και σημείωσε πως αν ψηφιστεί η ΝΔ θα εφαρμοστούν, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι, αφού διαλύθηκε η μεσαία τάξη και διαλύθηκε ο ελληνικός λαός θα προχωρήσουν σε περισσότερα μέτρα λιτότητας και θα συνεχίσουν είπε, να εφαρμόζουν αυτό που είχε πει ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο ότι, «το φάρμακο σκοτώνει τον ασθενή». Προσθέτοντας ότι μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα αν αλλάξει αυτή η πολιτική λιτότητας κι αυτό θα γίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Επανέλαβε αυτό που είπε το μεσημέρι στην Τρίπολη, ότι δεν μπορεί να φοβάται κανείς πως θα έρθουν οι κομμουνιστές με τα κονσερβοκούτια να πάρουν κεφάλια, υπογραμμίζοντας πως έχουν φύγει αυτές οι πληγές.

«Ακούμε - είπε - απίστευτες απειλές» και απαντώντας στον πρωθυπουργό που περιοδεύει στην Θεσπρωτία και δείχνοντας τις εικόνες σ' ένα σχολείο είπε, ότι «δεν θα κατέβουν ποτέ αυτές οι εικόνες», τόνισε, «ναι δεν θα κατέβουν ποτέ οι εικόνες και εγγυητές είμαστε εμείς».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως η κυβέρνηση Σαμαρά επιτέθηκε στην ορθοδοξία καταργώντας την αργία της Κυριακής και με τις διατάξεις για την καύση των νεκρών και την απόφαση για την συμβίωση των ομοφυλοφίλων, υπογραμμίζοντας, «μακριά από την θρησκεία απαντάμε. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τη θρησκεία για προπαγάνδα».

Κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, γιατί όπως ανέφερε, άλλα λέει προεκλογικά κι άλλα κάνει μετεκλογικά. Υπόσχεται, είπε, 750.000 θέσεις εργασίας και είναι αυτός που έστειλε το 60% του ελληνικού λαού στην ανεργία. Τα σπίτια των Ελλήνων, είπε, βγαίνουν στο σφυρί και είναι ο κ. Σαμαράς που καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας. Μιλάει, ανέφερε, για τουρισμό και η τρόικα έβαλε στόχο τον τουρισμό κι ο πρωθυπουργός το πρώτο μέτρο που έλαβε ήταν η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό. «Λέμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, το πρώτο μέτρο που θα πάρουμε θα είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι, θα απαγορεύσουν στις τράπεζες να πουλάνε στις θυγατρικές τους στο εξωτερικό τα δάνεια για να εφαρμόσουν το αγγλικό δίκαιο.

Αν θέλουμε ανάπτυξη κι επενδύσεις , επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πρέπει να κάνουμε αυτό που έλεγε στο Ζάππειο ο κ. Σαμαράς και δεν έκανε, μείωση φορολογίας.

Επιπρόσθετα, στα μέτρα που ανέφερε ο κ. Καμμένος που απαιτείται να ληφθούν για να έρθουν επενδύσεις και ανάπτυξη, είναι μείωση φορολογίας κάτω από τα όρια που πληρώνουν οι πολίτες στις γειτονικές χώρες με συνταγματική ισχύ. Σεισάχθεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εκμετάλλευση του τουρισμού με τη δημιουργία ζωνών πολύ χαμηλής φορολογίας στα νησιά και σε άλλες τουριστικές περιοχές για να γίνει πιο ελκυστικός ο τουρισμός κρουαζιέρας. Πρέπει να ενισχυθεί, είπε, η πρωτογενής παραγωγή με δραστική μείωση του κόστους παραγωγής, ενώ τόνισε πως «αν δεν μπει μπροστά η οικοδομή, η πρωτογενής παραγωγή και η μεταποίηση, η Ελλάδα θα πεθάνει» και συμπλήρωσε επίσης, πως η Ελλάδα πεθαίνει όταν μάλιστα έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούνται τεκμήριο τα παιδιά.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν δύναμη στους Ανεξάρτητους Έλληνες για να διαπραγματευτούν και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν διαπραγματεύτηκε, λέγοντας «πώς να διαπραγματευτεί όταν ο Χριστοφοράκος είναι στα χέρια του Βερολίνου» με τις λίστες στα χέρια του. Αντί να στείλει, είπε, τον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση των υποβρυχίων στο ειδικό δικαστήριο τον έκανε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ενώ έδωσε άσυλο, είπε, στον κ. Παπανδρέου για τα πειραγμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, «ούτε τη μία εξεταστική που υποσχέθηκε ο κ. Σαμαράς δεν έκανε» ανέφερε. Προσθέτοντας, «πρέπει να διαπραγματευτούν όσοι έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και δεν τους κρατούν οι ξένοι και εμείς μπορούμε».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού είπε πως οι αληθινές δημοσκοπήσεις δείχνουν διαφορά πάνω από οκτώ μονάδες και ο κ. Σαμαράς δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνει κυβέρνηση, έβαλε το δίλημμα των εκλογών λέγοντας, «το δίλημμα είναι, αν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εγγυητές του Ανεξάρτητους Έλληνες». Μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε, είναι ακόμα 29 κινήματα που συμπορεύονται σ' αυτές τις εκλογές και ζήτησε από τους πολίτες να τους ενισχύσουν, ώστε στην αυριανή κυβέρνηση να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνος του.

Τέλος ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να αγωνιστούν να μεταδώσουν όπως ανέφερε, το μήνυμα της ελπίδας και να ενισχύσουν το κόμμα του, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να φέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο ξανά στους Έλληνες.
e-typos

Δεν υπάρχουν σχόλια: