Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ζάππειο: Αποθεωτική υποδοχή για Γιώργο Παπανδρέου!

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο όπου ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».

Ο υιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ ...........


και πρώην πρωθυπουργός είναι βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης που ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Το παρών έχουν δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, o Φίλιππος Πετσάλνικος, o Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πολλοί πρώην υπουργοί αλλά και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Με το που έφθασε ο Γιώργος Παπανδρέου, το πλήθος άρχισε να τον αποθεώνει και να φωνάζει συνθήματα όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό» και «Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθούσε για περισσότερο από μισή ώρα να φθάσει στο βήμα καθώς ο κόσμος τον είχε κυριολεκτικά περικυκλώσει!

Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του Άντα, η οποία ήταν διαρκώς χαμογελαστή.

Στα αξιοσημείωτα ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: