Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Για απαξίωση και εμπαιγμό μιλάει ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας ,μετά την σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας ,καταγγέλλει το Υπουργείο Εσωτερικών ,για την απαξίωση και τον εμπαιγμό που υφίστανται μαθητές και γονείς με την έναρξη ............


της σχολικής χρονιάς , εξ αιτίας της εφαρμογής της νέας Κ.Υ.Α 24001/14-6-2013 (μεταφορά των μαθητών με χιλιομετρικούς περιορισμούς) .

Καταδικάζει απερίφραστα την μη εκτέλεση των δρομολογίων που εξυπηρετούσαν το σχολείο μας και είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του.

Εκφράζει τη οργή και την αγανάκτησή του για την απαράδεκτη ψυχική επιβάρυνση των μαθητών και των οικογενειών τους ,κατά την έναρξη του σχολικού έτους.

Διατρανώνει την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε εμπλεκόμενη επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση των γονέων και κηδεμόνων ,οι οποίοι ήδη ασφυκτιούν από την πολύπλευρη οικονομική αφαίμαξή τους και ομοφώνως αποφάσισε :

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ οι μαθητές με ιδία μέσα έως ότου να καλυφτούν όλα τα δρομολόγια και αυτά που ίσχυαν πέρυσι και τα νέα .

Ζητάμε πλήρη συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων για την άμεση και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας .

Δεν επιτρέπουμε την υποβάθμιση ,τον μαρασμό ή την συρρίκνωση του Μουσικού Σχολείου ,που επέλεξαν για την μόρφωσή τους τα παιδιά μας.

Δεν θα το παραδώσουμε αμαχητί στην πολιτική της απαξίωσης της δημόσιας εκπαίδευσης ,στην πολιτική της ερήμωσης και της καταστροφής .

Αποφασίζουμε την επίδοση του παρόντος ψηφίσματος και παντός συνοδευτικού κειμένου σε κάθε αρμόδιο φορέα καθώς και την κοινοποίησή αυτών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο.

Με τιμή για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Νικόλαος Σιαχάμης Μαριάννα Τσακνή- Κουικόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: