Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου» για ανέργους από 25 έως 29 ετών

Παρατείνεται έως την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, 23.59, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τους ανέργους από 25 έως 29 ετών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου» στην αγορά εργασίας, που περιλαμβάνει κατάρτιση και εργασία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω του ιδιαίτερα ...........


αυξημένου αριθμού των ενδιαφερομένων να υποβάλουν αιτήσεις για τη συμμετοχή τους στο παραπάνω πρόγραμμα, το οποίο (ενδιαφέρον) είχε ως συνέπεια την υπερφόρτωση του συστήματος του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, κανονικά συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων των ανέργων ηλικίας 18-24 για το δεύτερο πρόγραμμα Επιταγής Εισόδου, που εκπνέει στις 20 Σεπτεμβρίου .

Σημειώνεται ότι όλοι οι άνεργοι μπορούν πλέον να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ (τηλέφωνο 6976814650, e-mail: kapodistriako@outlook. com) που ξεκινά στο νέο του εκπαιδευτικό κέντρο, στην οδό Αγαπητού 1 (πρώην ΟΑΕΔ-πίσω από το κατάστημα Γερμανός), την υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης όλων των ανέργων.

Αναλυτικές πληροφορίες
-στο τηλέφωνο 6976814650
-e-mail: kapodistriako@outlook. com

Δεν υπάρχουν σχόλια: