Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Άργος

Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και ΕΕΔΕ
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) μετά τη μεγάλη επιτυχία του Προγράμματος σε Αθήνα και στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας προχωρά στη διοργάνωση της 1ης Σειράς Αργολίδας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα ...........


υλοποιηθεί στο Άργος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Η ΕΕΔΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Αργολίδας για την σημαντική συνδρομή του, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αργολίδας, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 25 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα ,Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στον διεθνή επιχειρησιακό στίβο, μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 1ης Σειράς Αργολίδας : 07 Νοεμβρίου 2014.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2016 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες στην αίθουσα Διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας(Κορίνθου 23- Άργος)

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου καθημερινά από 10:00 έως 18:00

Τηλ.:27510-67663 κα Κωστοπούλου Αλεξάνδρα
E-mail: epanmke.arg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: