Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η ομολογία του 75χρονου παιδοκτόνου: Ετσι σκότωσα το γιο μου

Πτυχές μιας πολύ προβληματικής οικογενειακής σχέσης φαίνεται πως αποκαλύπτονται πίσω από τη στυγνή δολοφονία του 39χρονου στο Αστρος Κυνουρίας, ενώ, οι λεπτομέρειες που έδωσε ο πατέρας του για το φονικό σοκάρουν.

Ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος ...........


έχει παραδεχθεί πως σκότωσε
τον γιο του, ανέφερε ότι το θύμα τον χτυπούσε συστηματικά, ενώ ζητούσε χρήματα με άλλες πληροφορίες να κάνουν λόγο για χρόνιες περιουσιακές διαμάχες.
Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο 75χρονος ανέφερε ότι είχε διώξει τη γυναίκα του και περίμενε τον 39χρονο στο σπίτι. Εκείνος μόλις έφτασε πήρε μια γλάστρα από την αυλή και την πέταξε στο μπαλκόνι που βρισκόταν ο πατέρας του.
«Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά; του φώναξα» αναφέρει ο 75χρονος και συνεχίζει «Τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Επεσε κάτω».
Στη συνέχεια τον πλησίασε και του φώναζε «Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» πυροβολώντας συνεχώς τον γιο του.
Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι αφού σκότωσε τον 39χρονο, έβαλε τη σορό του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, οδήγησε σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, σταμάτησε στις όχθες του Τάνου ποταμού και εκεί έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Απολογήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι και αφέθηκαν ελεύθεροι

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Δευτέρας απολογήθηκαν οι τρεις άλλοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ο αδελφός του 75χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα και αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, ενώ κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό.
Την ίδια γραμμή ακολούθησε και η σύζυγός του υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε τίποτα για τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου.
Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο γαμπρός του 39χρονου θύματος, φέρεται να υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλη περιοχή αρκετά μακριά από το Αστρος και αφέθηκε και αυτός ελεύθερος.
Πλέον, όλοι περιμένουν την απολογία των γονιών του θύματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ενώ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση φέρεται να γνώριζαν για τη δολοφονία, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να διαπιστωθεί η ενεργή συμμετοχή τους στον εμπρησμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: