Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πολιτική κόντρα με φόντο τη σύλληψη Μαζιώτη

Πολιτική αντιπαράθεση πυροδότησε η χθεσινή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, με την κυβέρνηση να καυτηριάζει την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «παρέχει πολιτική νομιμοποίηση» στην τρομοκρατία.
Αφορμή στάθηκαν μεταξύ ...........


άλλων οι πρωινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι η χθεσινή σύλληψη «οφείλεται σε τυχαίο γεγονός και σε λάθος που έκανε η ομάδα του Μαζιώτη».
Μιλώντας στον ίδιο σταθμό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας τόνισε πως η ύλληψη του Ν. Μαζιώτη «μόνο τυχαία δεν ήταν» και κατηγόρησε τον κ. Στρατούλη ότι  «επέλεξε να απαξιώσει μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας».
 «Θεωρώ ότι η άποψη αυτή δεν μπορεί να απηχεί όλη την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι λυπηρό, όταν πριν από λίγες ώρες ζήτησα την σύμπνοια όλων των πολιτικών δυνάμεων κατά της τρομοκρατίας, να βλέπω κριτικές που απαξιώνουν την Ελληνική Αστυνομία».
Ανταπαντώντας ο κ. Στρατούλης έκανε λόγο για «προβοκάτσια» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού. «Εάν θέλουμε η Αστυνομία να κυνηγά το κοινό έγκλημα και όχι τους διαδηλωτές πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να έχει πιο καλή εκπαίδευση και να προστατεύονται οι ίδιοι οι αστυνομικοί», συμπλήρωσε.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: