Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας δεν επαναπαύεται, ούτε εφησυχάζει.........

Την Πέμπτη 10/07/14 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Αργολίδας, δια της Γενικής Γραμματέως, Μαρίας Ζιάκου, είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Χρηστάκη με θέμα τις διαθεσιμότητες των καθηγητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Κύριο αίτημα ήταν η ............


επαναλειτουργία των τομέων Υγείας Πρόνοιας, Κομμωτικής Αισθητικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών στη Δ/βάθμια Εκπαίδευση. Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η κατάσταση των καθηγητών του Νομού που είναι σε διαθεσιμότητα. Απαιτήθηκε να μην απολυθεί κανείς και να τοποθετηθούν όλοι στον Νομό μας για να καλύψουν πραγματικές ανάγκες. Ο κ.Χρηστάκης, που σημειωτέον, ανήκει στον χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης, άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις του κλάδου και υποσχέθηκε πως τα αιτήματά μας θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης του Υπουργού με την κυβέρνηση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας δεν επαναπαύεται, ούτε εφησυχάζει, αλλά αντίθετα θα συνεχίσει τις επαφές του με κάθε αρμόδιο φορέα για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και να εργάζεται με σκοπό την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Ειδικά, οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα δεν είναι και δεν πρέπει να μείνουν μόνοι τους. Ο αγώνας συνεχίζεται με όλα τα μέσα και σε όλα τα επίπεδα.



Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: