Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ληστεία για ...γέλια στο Ναύπλιο

Μπήκαν με όπλα σε τράπεζα, ζήτησαν όλα τα χρήματα, αλλά τελικά έφυγαν από εκεί με την τσάντα μίας υπαλλήλου. Η αποτυχημένη απόπειρα ληστείας έγινε στο Ναύπλιο, όπου οι δράστες περιορίστηκαν τελικά σε λεία 180 ευρώ.

Το πρωί της Τρίτης, δύο άγνωστοι -ο ένας με κουκούλα και ο άλλος με .............


μαντίλι στο πρόσωπο- μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο του Ναυπλίου. Οι δράστες μπήκαν από βοηθητική είσοδο, που ήταν ανασφάλιστη και με την απειλή όπλων ζήτησαν από την υπάλληλο στο ταμείο τα χρήματα.

Εξαιτίας όμως του μηχανισμού χρονοκαθυστέρησης του χρηματοκιβωτίου, οι ληστές αποφάσισαν ότι δεν μπορούσαν να περιμένουν περισσότερο. Για να μην φύγουν όμως με άδεια χέρια, άρπαξαν την τσάντα μίας υπαλλήλου, που περιείχε περίπου 180 ευρώ

Συμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ένας πολίτης που τους είδε να κατεβαίνουν με τις κουκούλες από την μηχανή και κατάλαβε ότι πρόκειται για ληστεία, τόλμησε και πήρε τα κλειδιά της μηχανής που είχαν αφήσει αναμμένη για την διαφυγή τους οι δράστες.

Αντιλαμβανόμενοι οι δράστες από το εσωτερικό της τράπεζας το συμβάν, καθώς περίμεναν την χρονοκαθυστέρηση του χρηματοκιβωτίου, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπαθεια και να διαφύγουν στον ψαρομαχαλά προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε συνεργός τους.

Εκεί εντοπίστηκαν από δυνάμεις της ΔΙΑΣ που είχαν κινητοποιηθεί και συνέλαβαν τους δράστες, τους οποίους τους έχουν προσαγάγει στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή ειναι κλεμμένη από τον Μάρτιο από την Αθήνα και οι τρεις συλληφθέντες είναι Ρωσοπόντιοι στην καταγωγή.
iefimerida
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: