Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ακαδημία στοματικού έρωτα στη Μολδαβία!

Δεν είναι από τις σπουδές που βάζει κανείς στο βιογραφικό του, ωστόσο η χρησιμότητά τους έχει πείσει ήδη πολλές γυναίκες να ξαναγυρίσουν στα... θρανία.

Στη Μολδαβία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κισινάου ..........


διοργανώνονται μαθήματα στοματικού σεξ, όπου οι μαθήτριες υπό την καθοδήγηση των δασκάλων που είναι ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι κάνουν τη θεωρία πράξη σε ομοιώματα ανδρικών μορίων.

Δίδακτρα 250 ευρώ

Τα τμήματα δεν ξεπερνούν τις 14 μαθήτριες, καθεμία από τις οποίες πληρώνει περίπου 60 ευρώ για το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 3,5 ωρών. Οσες μάλιστα επιθυμούν ιδιαίτερα, μπορούν να τα έχουν, με τα δίδακτρα να φτάνουν τα 250 ευρώ. Οι διοργανωτές αποκαλύπτουν ότι οι μαθήτριές τους είναι από 25 έως 45 ετών, εκ των οποίων το 70% καλύπτει από την τσέπη του το κόστος των μαθημάτων.

Η «επιμόρφωση» των υπολοίπων χρηματοδοτείται από τους συντρόφους τους. Στα μαθήματα απαγορεύεται ρητά η παρουσία ανδρών, καθώς και κινητών ή φωτογραφικών μηχανών. «Εμαθα πολλά» λέει η 23χρονη «μαθήτρια» Ρουθ Σελεσνίοβα και συμπληρώνει: «Γιατί να μη διδάσκονται οι γυναίκες πώς να ικανοποιούν τους άνδρες τους;».


madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: