Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Σοκ: Έφτιαχνε κοσμήματα από τα… μάτια νεκρών!

Ο Τζίμι Σάβιλ πέθανε το 2011 σε ηλικία 84 ετών, χωρίς ποτέ να του ασκηθεί ποινική δίωξη για τα εκατοντάδες περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, στα οποία φέρεται να εμπλεκόταν.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Dailymail φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση, σύμφωνα .......


με τα οποία ο διάσημος παρουσιαστής έφτιαχνε κοσμήματα από τα μάτια... νεκρών! Μάρτυρας ανέφερε πως ο ίδιος ο Τζίμι Σάβιλ τού είχε αποκαλύψει πως σε ορισμένα από τα δακτυλίδια του υπήρχαν γυάλινα μάτια πτωμάτων από το νεκροτομείο του Λιντς, όπου είχε πρόσβαση.











«Θυμάμαι να φοράει μια μέρα ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε με βολβό ματιού, και τού το ανέφερα. Ο ίδιος μού απάντησε: Είναι κατασκευασμένο από τον βολβό ματιού ενός νεκρού μου φίλου» επεσήμανε ένας άλλος μάρτυρας.

Μάλιστα, πρώην νοσοκόμα στο νοσοκομείο Λιντς επεσήμανε πως ο 82χρονος παιδόφιλος καυχιόταν ότι πόζαρε με νεκρά πτώματα, αφού έβγαζε φωτογραφίες μαζί τους.











Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της βρετανικής αστυνομίας, ο διάσημος παρουσιαστής του BBC βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον 214 περιστατικά σεξουαλικής βίας, με τα θύματά του να είναι κυρίως ανήλικα παιδιά και έφηβοι. Το μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα του ήταν 47 και το μικρότερο ένα κορίτσι 8 ετών, με το 73% των περιπτώσεων να ήταν κάτω από 18 ετών, ενώ συγκλονιστικό είναι το γεγονός πως 18 από τα θύματα του ήταν κάτω των 10 ετών!

Η πρώτη επίθεση φέρεται να έγινε, σύμφωνα με την αστυνομία, το 1955 στο Μάντσεστερ και η τελευταία το 2009. Η υπόθεση του Τζίμι Σάβιλ συνεχίζει να προκαλεί σοκ στη βρετανική κοινή γνώμη, η οποία ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Επιμέλεια: Λοριέλλα Γούδα
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: