Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ξύπνησε από το κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ!

Από το κώμα βγήκε ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV) που βρίσκεται στη Λωζάννη, όπως ανακοινώθηκε από το ελβετικό νοσοκομείο.

«Το CHUV ανέλαβε σήμερα .............


το πρωί τον κ. Σουμάχερ», δήλωσε ο εκπρόσωπος τους νοσοκομείου Ντάρσι Κρίστεν.

«Η οικογένειά του είναι μαζί του, σε ένα χώρο που έχει διευθετηθεί ειδικά για να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά του και να διασφαλισθεί ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα», υπογράμμισε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε: «Όπως και για κάθε ασθενή μας, επιθυμούμε να σεβασθούμε το ιατρικό απόρρητο και την ιδιωτική σφαίρα της οικογένειας».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild, ο Σουμάχερ έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ενώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η οικογένειά του με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, καθώς και τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας από την οικογένεια, ο πρώην πρωταθλητής «δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα» και αναχώρησε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπρόσωπο της οικογένειας Ζαμπίνε Κεμ δεν υπάρχει καμιά λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, ενώ η οικογένεια και το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ διευκρίνισαν δεν πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: