Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ - "ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ..."

Ο Κώστας Καραμανλής ενώνει όλους τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και όσους έχουν διαγραφεί κατά καιρούς από το κόμμα και φαίνεται ότι όλοι από εδώ και πέρα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θα υποστηρίζουν το κυβερνητικό παρελθόν του.
Μια πρώτη γεύση έδωσαν σήμερα ο Γιώργος Βλάχος και ο Νικήτας Κακλαμάνης στην .............


επιτροπή παραγωγής και εμπορίου , θεωρώντας υποκριτικό το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για την ενεργειακή πολιτική.
Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης αναφέρθηκε στην κατασκευή του αγωγού ITGI λέγοντας χαρακτηριστικά πως το όλο έργο κινείται στο πλαίσιο του ονείρου η Ελλάδα να καταστεί ενεργειακός κόμβος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος δεν άργησε να αντιδράσει : «κ. υπουργέ με αναγκάζετε να θυμίσω ότι αυτή η πολιτική θεμελιώθηκε και προωθήθηκε από τον Κώστα Καραμανλή αλλά και ο συγκεκριμένος αγωγός και αμφισβητήθηκε και πολεμήθηκε από πολλούς. Και όλοι αυτοί που τότε πολέμησαν τον Καραμανλή έρχονται τώρα να αναστήσουν πεθαμένα όνειρα ενεργειακής πολιτικής».

Τα πυρά του Νικήτα Κακλαμάνη ήταν πιο σφοδρά: «Το ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα εσείς ο ίδιος, ο Μαγκριώτης και η Γκερέκου ήσασταν που με δηλώσεις σας πολεμούσατε τον Κώστα Καραμανλή και την κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού. Και έρχεστε τώρα να πείτε τι καλός που είναι ο αγωγός και πόσο θα ωφελήσει τη χώρα» είπε ο κ. Κακλαμάνης και ο Γιάννης Μανιάτης του απάντησε ότι σε ό,τι αφορά στον ίδιο κάνει λάθος αφού από την πρώτη στιγμή και ενέκρινε και προώθησε το έργο.

«Δεν κάνω κανένα λάθος» ανταπάντησε ο κ.Κακλαμάνης και πρόσθεσε « Θα δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά. Απαιτούμε να διεξαχθεί μια ειδική συνεδρίαση της επιτροπής για το θέμα για να δώσετε εξηγήσεις. Κι εγώ θα μαζέψω όλα τα αποκόμματα εφημερίδων εκείνης της εποχής και τα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις και θα δούμε ποιος έλεγε τι».
argolida-net

Δεν υπάρχουν σχόλια: