Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ντένις Σόουζα και Ντάνιελ Κίκου στον Παναργειακό

Ο Παναργειακός... μιλά ιταλικά πλέον και το βράδυ της Τετάρτης 11/6 έγινε στο παλιό δημαρχείο της πόλης του Άργους η παρουσίαση του Λεονάρντο Κουράτολο και του Πάολο Νέγκρο. Ο νέος πρόεδρος των «λύκων» επανέλαβε ότι στόχος είναι η άνοδος στη Β' Εθνική, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις Σόουζα, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να περνά και να μην...


ακουμπά από τον Απόλλωνα στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, και του 29χρονου Καμερουνέζου επιθετικού Ντάνιελ Κίκου.

«Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτή την πόλη και την ομάδα για ό,τι έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Στόχος είναι η άνοδος και τίποτα άλλο. Το πρώτο βήμα είναι η πρόσληψη του Πάολο Νέγκρο που έχει στόφα πρωταθλητή. Τα παιδιά από το Άργος που ήταν πέρσι θα μείνουν όλα -αρκεί να το θέλουν βέβαια- και από εκεί και πέρα θα φέρουμε κι άλλους έμπειρους. Ανακοινώνω τον στόπερ του Απόλλωνα Σμύρνης Ντένις Σόουζα και τον 29χρονο σέντερ φορ Ντάνιελ Κίκου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κουράτολο.

Από την πλευρά του, ο Πάολο Νέγκρο δεσμεύθηκε για μεγάλο επαγγελματισμό και για υψηλούς στόχους, ενώ δήλωσε έκπληκτος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναργειακού.

«Ευχαριστώ για την υποδοχή, δεν την περίμενα. Δέχθηκα την πρόταση του προέδρου για κάτι καλό. Σας υπόσχομαι από τη μεριά μου ότι θα υπάρχει μεγάλος επαγγελματισμός και ο στόχος είναι να οδηγήσουμε τον Παναργειακό πιο ψηλά», είπε ο Ιταλός τεχνικός και παλιός άσος της Λάτσιο.

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος Κώστας Κιμουλιάτης υπογράμμισε ότι επετεύχθη ο στόχος της διοίκησης που ήταν το να γίνει η ομάδα ελκυστική σε νέους επενδυτές, ενώ τόνισε ότι η απερχόμενη διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό του Λεονάρντο Κουράτολο.
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: