Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σατανιστής ετών 21 πολτοποίησε το κεφάλι γυναίκας στη Γλυφάδα!

Θύμα σατανιστικής τελετής, ήταν η 41χρονη άστεγη, που είχε βρεθεί νεκρή με πολτοποιημένο το κεφάλι το Πάσχα στη Γλυφάδα, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο δράστης που εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος έγιναν γνωστές σήμερα, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής ...........


της ΕΛΑΣ, οι άνδρες του οποίου είχαν από την αρχή την υπόνοια ότι επρόκειτο για δολοφονία χωρίς εμφανές κίνητρο και παρέπεμπε σε άτομο με θρησκευτικές ιδιαιτερότητες ή διαταραγμένη προσωπικότητα. Ως δράστης συνελήφθη 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαιη πράξη του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι προσευχόταν καθημερινά στον Σατανά, ώστε έως τις 21 Ιουνίου, κατά την εαρινή ισημερία, να του υποδείξει ένα νέο θύμα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον παγιδεύσουν, παρακολουθώντας, εκτός των άλλων, και το διαδίκτυο και ειδικότερα το facebook, όπου εντόπισαν συνομιλίες του νεαρού, ο οποίος «διαφήμιζε» την προσήλωσή του στον Σατανά και ανέφερε στοιχεία για το έγκλημα. Οι αστυνομικοί του εμφανίστηκαν με ψεύτικα προφίλ, με αποτέλεσμα να τον παραπλανήσουν και να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Ο νεαρός, ο οποίος ασπάστηκε τον σατανισμό στα 13 του χρόνια, διαβάζοντας σχετικά βιβλία, όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την γυναίκα λιώνοντας το κεφάλι της με μια πέτρα, το βράδυ της Ανάστασης, στο πλαίσιο συγκεκριμένης τελετουργίας, για να δηλώσει την υποταγή του στον Σατανά, ενώ το ίδιο θα έκανε και στις 21 Ιουνίου, που είναι το θερινό ηλιοστάσιο και συμπίπτει με άλλη τελετουργία των σατανιστών.

Περιγράφοντας το έγκλημα, που διέπραξε, άφησε άναυδους τους αστυνομικούς που του έπαιρναν κατάθεση. Όπως είπε, πλησίασε στο παγκάκι, που κοιμόταν η άστεγη, έκοψε το χέρι του και με το αίμα του και έγραψε με αυτό πάνω της τον αριθμό «666», το σύμβολο του σταυρού και ένα ακόμα σατανιστικό σχήμα. Ακολούθως τη σκότωσε στον ύπνο της με μια πέτρα.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί του Πάσχα, 20-4-2014, στην πλατεία Βάσως Κατράκη στη Γλυφάδα, με εκτεταμένες κακώσεις στο πρόσωπο, το οποίο είχε παραμορφωθεί.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση περίπου 90 μέτρων από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και μια επίσημης ματωμένη πέτρα.
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του νεαρού δράστη ταυτοποιήθηκε με το αίμα, που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα, που περιείχε την πέτρα. Το αίμα, που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε, με το αίμα της άτυχης γυναίκας.

Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.
Ο 21χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: