Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Ζωντανή η Εθνική στο παιχνίδι της πρόκρισης

Με μαχητικότητα και παίκτη λιγότερο για παραπάνω από ένα ημίχρονο η Εθνική ομάδα κατάφερε να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης (0-0).

Πλέον όλα θα κριθούν στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ περιμένουμε ..........


βοήθεια και από την Κολομβία που θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία.

Δεν «μάσησε» η Εθνική ομάδα από την πρόωρη αποβολή του Κώστα Κατσουράνη. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο έπαιξε με παίκτη λιγότερο απέναντι στους Ιάπωνες.



Μοιραία, ο στόχος θα ήταν η καθαρή εστία που θα επέτρεπε τα όνειρα για την τελευταία αγωνιστική.

Όπερ και εγένετο. Το 0-0 αφήνει ζωντανή την Εθνική, με τους διεθνείς ατσαλωμένους μετά την αποβολή να κλείνουν όλους τους διαδρόμους μπροστά στην εστία του Καρνέζη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε επενέβη καίρια.



Τα σενάρια πρόκρισης

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) της Ελλάδος με την Ιαπωνία αποδείχθηκε ευεργετικό για την Κολομβία που εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στην επόμενη φάση, ενώ η την ίδια ώρα η εθνική μας είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θέλει μόνο νίκη την 3η αγωνιστική με την Ακτή...

Στην Κολομβία στο φινάλε τους με την Ιαπωνία, αρκεί η ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση, αλλά ο νοτιοαμερικάνοι μπορούν να την πάρουν ακόμη και αν χάσουν και η ελληνική ομάδα δεν ηττηθεί με μεγάλο σκορ από την Ακτή, ώστε οι «Ελέφαντες» να καλύψουν την διαφορά των γκολ.





Καρνέζης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη με την Ακτή», δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης στον realfm 97,8 και στο απεσταλμένο του Real group στη Βραζιλία, Παύλο Παπαδημητρίου.

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Αμυνθήκαμε, καλά κάναμε και κάναμε κατάθεση ψυχής. Μακάρι να είχε μπει γκολ στις φάσεις που δημιουργήσαμε για να πάρουμε τη νίκη αλλά και πάλι θα θέλαμε νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού. Θα τα δώσουμε όλα».
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: