Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Πάγκαλος: Υποφέρω. Δεν είχα προγραμματίσει να ζω με 1800 ευρώ το μήνα!!!

Για άλλη μια φορά ο Θόδωρος Πάγκαλος κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, καθώς σχολιάζοντας την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων, .........


εξέφρασε και αυτός τον πόνο του.
Όπως είπε ο πρώην υπουργός οι περικοπές στη σύνταξη του, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση , καθώς δεν είχε προγραμματίσει να ζει με 1800 ευρώ το μήνα.

Συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδρομικές αξιώσεις από τους βουλευτές μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είπε «εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη.

Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι' αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...