Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Eurovision 2014: Απόψε η ώρα της Ελλάδας,πως θα εμφανιστούν οι χώρες

Την «μάχη» της για μια θέση στον τελικό της 59ης Eurovision δίνει απόψε (22:00) η Ελλάδα και το star.gr παρουσιάζει συνοπτικά όσα θα γίνουν στη σκηνή του «ΒW Hallerne» της Κοπεγχάγης!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο β’ ημιτελικός θα αρχίσει με ένα ................


χορευτικό εμπνευσμένο από το πιο γνωστό τραγούδι της Δανίας, το «Tango Jalousie» του Jacob Gade. Ακολούθως, οι τρεις οικοδεσπότες θα μας καλωσορίσουν και θα αρχίσει το διαγωνιστικό κομμάτι, με τις 15 χώρες να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη, με την σειρά που έχει οριστεί.

Οι χώρες θα ανέβουν στη σκηνή ως εξής:

1. Μάλτα
2. Ισραήλ
3. Νορβηγία
4. Γεωργία
5. Πολωνία
6. Αυστρία
7. Λιθουανία
8. Φινλανδία
9. Ιρλανδία
10. Λευκορωσία
11. ΠΓΔΜ
12. Ελβετία
13. Ελλάδα
14. Σλοβενία
15. Ρουμανία


Αφού παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία. Το ελληνικό κοινό μπορεί να ψηφίσει σε αυτόν τον ημιτελικό, όχι, όμως, το «Rise Up»! Εκτός από τους τηλεθεατές και τις επιτροπές των χωρών που διαγωνίζονται, απόψε ψηφίζουν και οι Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία.

3.jpg

Όσο διαρκεί η ψηφοφορία, θα δούμε ένα χορευτικό από την Αυστραλία, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στα χρονικά στη σκηνή της Eurovision, αλλά και μία χορευτική έκπληξη βασισμένη στους fans της Eurovision.

4.jpg

Περίπου τα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές θα ανακοινώσουν τις δέκα χώρες του ημιτελικού που προκρίνονται, οι οποίες θα «παλέψουν» στον τελικό του Σαββάτου κόντρα στις χώρες που προκρίθηκαν από τον α’ ημιτελικό, αλλά και τις λεγόμενες «Big 5» και την διοργανώτρια που προκρίνονται απευθείας (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία και Δανία).

6.jpg
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: