Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΑΡΓΟΣ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος

Στα πλαίσια των δράσεων του Κέντρου μας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φιλών Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 31 Μαΐου, διοργανώνονται εκδηλώσεις το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, στο Άργος. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν: 
9:30π.μ. -1:30μ.μ. Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, με διανομή έντυπου υλικού και την παροχή έγκυρων πληροφοριών για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και του Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη» σε θέματα πρόληψης αλλά και διακοπής του καπνίσματος.
Με την υποστήριξη του Δήμου Άργους- Μυκηνών
6:30μ.μ. Ημερίδα στο χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο Άργος, με θέμα «Όπου υπάρχει καπνός…Μύθος και Πραγματικότητα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση.»

Στην Ημερίδα ομιλητές θα είναι οι:   
Βαρδαβάς Κωνσταντίνος. Ιατρός- Επιδημιολόγος, MD, MPh, PhD, FCCP, Ερευνητής ΔΕΠ, Β βαθμίδας, Center for Global Tobacco Control, Harvard School of  Public Health
Με Θέμα «Στρατηγικές πρόληψης του καπνίσματος στην Ελλάδα»
Σαλεσιώτου Βασιλική. Πνευμονολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια Πνευμονολογικού Νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου  Με θέμα «Τα θέλω και οι επιθυμίες του καπνιστή»
Κούρου Εμμανουέλα. Ψυχολόγος και Συντονίστρια Ομάδων Διακοπής Καπνίσματος Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη» Με θέμα «Διακοπή του Καπνίσματος: Η επιστήμη της Ψυχολογίας αναζητά και βρίσκει απαντήσεις μέσω της λειτουργίας των ομάδων»
Μπαβέλλα Αγγελική. Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «Ελπίδα Ζωής» 
Με θέμα «Μαθαίνω να λέω Όχι. Προγράμματα πρόληψης του καπνίσματος στο χώρο του σχολείου»
Η Ημερίδα πραγματοποιείται με την στήριξη των Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...