Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Θριαμβευτική επανεκλογή Τατούλη στην Πελοπόννησο

Με 20 μονάδες διαφορά πήρε την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με ποσοστό που προσεγγίζει το 60% κέρδισε τη μάχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νυν περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος έφτασε πριν από λίγο στο εκλογικό κέντρο του, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, όπου μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ............


τον υποδέχτηκαν φίλοι του συνδυασμού του και οι συνεργάτες του, με πρώτο τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Τατούλης σημείωσε: «Σήμερα έστειλαν οι Πελοποννήσιοι ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη τη χώρα, λέγοντας ότι ο λαϊκισμός, η λασπολογία, δεν μπορεί να έχουν θέση στη χώρα μας, δεν μπορεί να έχουν θέση στη νέα Ελλάδα, στην ισχυρή Ελλάδα των ισχυρών ευρωπαϊκών περιφερειών. Σήμερα δώσατε απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν, δήθεν, να προωθήσουν την επαναστατικότητα. Εμείς, από το 2010 επιχειρήσαμε τις μεγάλες πολιτικές ανατροπές και σήμερα είμαστε ενισχυμένοι για να συνεχίσουμε αυτό το έργο που αρχίσαμε. Πιστεύουμε ότι Μεσσίες δεν υπάρχουν στον σύγχρονο κόσμο. Η μόνη δύναμη σε αυτήν τη χώρα είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Αυτή η ισχυρή ετυμηγορία στέλνει μήνυμα που πρέπει να παραλάβουμε με τον καλύτερο τρόπο. Μας είπατε να προχωρήσουμε ενισχύοντας περισσότερο την περιφέρεια μας».

Επίσης, ο κ. Τατούλης υπογράμμισε: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Οι πολίτες εμπιστεύονται το καθαρό σχέδιο, την εργατικότητά μας, την αποφασιστικότητά μας, την αποτελεσματικότητά μας. Δεν είπαμε ποτέ ψέματα στους πολίτες, είμαστε με τους πολίτες για να προωθήσουμε την εντολή για μία ισχυρή περιφέρεια, για μία περιφέρεια της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και αυτό θα το τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλη μας την καρδιά. Χαίρομαι γιατί το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο σε όλη τη χώρα. Να σταματήσουμε, πλέον, ο ένας να αντιδικεί με τον άλλον. Πρέπει σε κάποια σημαντικά πράγματα να συμφωνήσουμε. Ο τόπος έχει ανάγκη να βγούμε από την κρίση. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος και εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, δουλεύοντας πάρα πολλές ώρες. Θα πατήσουμε καθαρά πάνω σε αυτό το σχέδιο που παρουσιάσαμε. Η Πελοπόννησος θα είναι η πρώτη περιφέρεια της χώρας μας. Εμείς τηρούμε τα συμβόλαια που κάνουμε με τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...