Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δημοσκόπηση ALCO:Ο λαός ψήφισε Καμπόσο

Παραληρεί τρομαγμένη η αντιπολίτευση
Η δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO του κ. Κ. Παναγόπουλου, που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το Δήμο μας και πάντα με επιτυχημένες προβλέψεις παραθέτει σήμερα τα αδιάσειστα στοιχεία! Καμπόσος δήμαρχος Πρώτη Κυριακή! Δεν υπάρχει κανείς ούτε και από τους αντιπάλους που να πιστεύει .............


ότι μπορεί να έρθει πρώτος! Η διαφορά του δημάρχου από τον δεύτερο είναι τεράστια. Στο πρόσωπο του δημάρχου η ικανοποίηση φθάνει στο εντυπωσιακό 64%, ποσοστό τεράστιο για εν ενεργεία δήμαρχο.


Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή ο Δημήτρης Καμπόσος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του 53,5% των δημοτών, ποσοστό που μετά την αναγωγή καταλήγει σε 63-65%.
Όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα συμφωνούν: Οι πολίτες έχουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο από όλα τα κόμματα και του δίνουν 70% θετική γνώμη!
Οι αντίπαλοι του είτε έχουν αρνητικό ισοζύγιο θετικές – αρνητικές γνώμες, είτε είναι σε μεγάλο ποσοστό άγνωστοι.
Η αντιπολίτευση παραληρεί καθώς βλέπει πως ο λαός δεν ακολουθεί τα κομματικά παιχνίδια και σχεδιασμούς. 64% του ΠΑΣΟΚ έχουν θετική στάση απέναντι στην επανεκλογή Καμπόσου καθώς και το 30% του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι φανερό λοιπόν πως ο λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του πέρα από κόμματα και τερτίπια!
Σχετικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος  σημείωσε, για αυτή την επιτυχία, «Οι δημότες πας περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους και τους ευχαριστούμε θερμά. Θέλω να ξέρουν πως αντιλαμβανόμαστε αυτή την εμπιστοσύνη σαν διαταγή για να ολοκληρώσουμε όλα τα μεγάλα έργα και τις επιτυχίες για την πόλη. Σε αυτούς αλώστε ανήκουν όλες οι  πρόσφατες και παλαιότερες νίκες.
-3 σχολές (Τουριστική – ΙΕΚ Μαγειρικής – ΑΣΠΑΙΤΕ)
-Δημοπράτηση αστικής ανάπλασης
-Υπογραφή του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης στο Νότιο Άργος
Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο παρελθόν στα λάθη, τις παραλείψεις, τις εγκληματικές αμέλειες που οδήγησαν στο να πληρώνει το «μάρμαρο» ο απλός πολίτης, που δεν είχε τόπο να χτίσει το σπίτι του!
Σας θυμίζω πως όλα μας τα έργα έγιναν με δικές μας δυνάμεις. ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ παρά του ότι πληρώνουμε 1.5000.000 ευρώ το χρόνο τοκοχρεωλύσια κληρονομιά των προηγούμενων!
Την Κυριακή τους περιμένουμε όλους να κάνουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν καλό για τον τόπο τους. Να στηρίξουν την Αλλαγή Πορείας και να είμαστε όλοι μαζί για τον τόπο μας τη Δευτέρα έτοιμοι για δουλειά και νέες νίκες! Δεν μπορούμε να μείνουμε στη μέση. Σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου!»
Ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες. Σας καλώ όλους να κάνετε αυτό τον αγώνα δική σας υπόθεση και να αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις. Η Ελλάδα πρέπει να δεί μια μεγάλη νίκη το βράδυ των εκλογών, τη νίκη του λαού του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Εμπρός όλοι τώρα στον αγώνα» .






Δεν υπάρχουν σχόλια: