Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΟΝΝΕΔ Αργολίδας: +δράμουμε για την υγεία

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας συλλέγουμε φάρμακα για ευπαθείς ομάδες, με σκοπό να τα παραδώσουμε σε κοινωνικά φαρμακεία και χώρους κοινωνικής μέριμνας σε όλη την Ελλάδα. Τα Κοινωνικά Φαρμακεία και οι χώροι κοινωνικής μέριμνας στηρίζουν στην πράξη συνανθρώπους μας χωρίς καμία διάκριση, που έχουν ανάγκη από κάθε είδους φαρμακευτική περίθαλψη.
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στοχεύει ............


να ενισχύσει, να διαδώσει και να προωθήσει την έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Η ημέρα αυτή αποτελεί ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερομένους φορείς όπως το κράτος, τις επαγγελματικές οργανώσεις, την κοινωνία των πολιτών, τον ιδιωτικό τομέα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους διεθνείς οργανισμούς αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολείται στον κλάδο της υγείας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επενδύσουν στον κλάδο της Υγείας. Είναι σημαντικό όμως να αναδειχθεί και το καίριο ζήτημα της ανεμπόδιστης πρόσβασης σε φάρμακα, που σώζουν ζωές και πρέπει να διατίθενται χωρίς καθυστερήσεις, σε όσους τα έχουν ανάγκη. Με αφορμή το μήνυμα αυτής της ημέρας, οφείλουμε να στρέψουμε όλοι μας την προσοχή, τόσο στην πρόληψη ως τρόπο ζωής, όσο και στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων που χρειάζονται την υποστήριξη μας. Οφείλουμε λοιπόν να θωρακίσουμε με κάθε τρόπο αυτό το πολύτιμο αγαθό, καθώς η υγεία μας είναι πρώτα από όλα.

Η δική σας βοήθεια είναι πολύ σημαντική, για να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φάρμακα μπορούμε.

Στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης,η ΟΝΝΕΔ Αργολίδας έχει αναπτύξει αντίστοιχη δραστηριότητα που ολοκληρώνεται αύριο.

Όποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ:6944158660 ή στο mail:mpontaitis.christos@gmail.com.Δίνουμε φάρμακα απ'το περίσσευμα της καρδιάς και όχι της τσέπης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: