Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στη συνάντηση των Επιταφίων στο Άργος

Χιλιάδες πιστών παρακολούθησαν τις λιτανείες των Επιταφίων στο Αργος, καθώς και τη μεγάλη συνάντηση Επιταφίων που έγινε ..........


στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς.


Οι πέντε επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Πέτρου, Αγίου Βασιλείου, Παναγίας, Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου συναντήθηκαν στην πλατεία παρουσία κλήρου και λαού, χοροστατώντας του επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου.
Παρόντες ήταν οι τοπικές αρχές του Δήμου Άργους Μυκηνών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτριο Καμπόσο, τον Υφυπουργό ΠΕΚΑ Ιωάννη Μανιάτη, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Β .Σιδέρης ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι κα .

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης παρακολούθησαν οι πιστοί τον επιτάφιο Θρήνο και στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Αργος.
Χοροστατώντας του επισκόπου Επιδαύρου τελέσθηκε η ακολουθία του Επιταφίου στο ναό και κατόπιν έγινε η λιτάνευση στην πόλη.
Στο τέλος της ακολουθίας ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε τον επίσκοπο Επιδαύρου, καθώς και τον κόσμο για την μαζική συμμετοχή του τις ημέρες αυτές στην εκκλησία.
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...