Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μανώλης: Κοροϊδεύει την κοινωνία της Πελοποννήσου με 20.000 ΘΑ σε ανέργους ο Τατούλης

Με δελτίο τύπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης σχολιάζει προεκλογικό φυλλάδιο - πρόγραμμα του Τατούλη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Κοροϊδεύει την κοινωνία" της Πελοποννήσου, με 20.000 "ΘΑ" σε ανέργους, ο περιφερειάρχης "Μαυρογιαλούρος"!

Ο "ΓΑΠ Πελοποννήσου" , όμως, όταν θα χάσει τις εκλογές το Μαϊο, δεν θα μείνει ... άνεργος. Θα αφήσει πίσω του μια ... υποσχετική και εικονική Περιφέρεια και θα σταδιοδρομήσει ως "καθηγητής - επικοινωνιολόγος"
• Προς το παρόν, έχοντας να αντιμετωπίσει τα κενά που αφήνουν κορυφαία στελέχη του που δεν τον "άντεχαν" άλλο και "έτρεξαν" να γλυτώσουν, μοιράζει ... "πεντάμηνα" (θέσεις με θητεία μέχρι τον Αύγουστο, που θα παραδώσει την περιφέρεια) στους ... επιλαχώντες!

"Κοροϊδεύει την κοινωνία" της Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης "Μαυρογιαλούρος"! 20.000 νέες θέσεις εργασίας, λέει, ΘΑ δημιουργήσει τα επόμενα 10 χρόνια! Κάναμε πρόσθεση στα ψέμματα που γράφει στο πολυτελές προγραμματικό φυλλάδιο του και βγάλαμε ότι αυτά ανέρχονται περίπου σε 20.000! Μάλιστα, δεν ντρέπεται να ισχυρίζεται ότι οι περισσότερες από αυτές τις θέσεις έχουν ήδη δημιουργηθεί.
Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα ψέμματα αφορούν σε "εμπόριο ψυχών", με περιτύλιγμα το ιλουστρασιόν προεκλογικό φυλλάδιο - πρόγραμμα Τατούλη, με αντίτιμο την... ψήφο των πελοποννήσιων άνεργων.

Ο "ΓΑΠ Πελοποννήσου", όμως, όταν θα χάσει τις εκλογές το Μαϊο, δεν θα μείνει ... άνεργος. Θα αφήσει πίσω του μια ... υποσχετική και εικονική Περιφέρεια και θα σταδιοδρομήσει ως "καθηγητής - επικοινωνιολόγος" που θα κάνει σεμινάρια σε ... ιλουστρασιόν υποψήφιους περιφερειάρχες. Προς το παρόν, έχοντας να αντιμετωπίσει τα κενά που αφήνουν κορυφαία στελέχη του που δεν τον "άντεχαν" άλλο και "έτρεξαν" να γλυτώσουν, μοιράζει ... "πεντάμηνα" (θέσεις με θητεία μέχρι τον Αύγουστο, που θα παραδώσει την περιφέρεια) στους ... επιλαχώντες!

Κατά την πάγια παλαιοκομματική του τακτική, ο διαγραφής δύο φορές από την Ν.Δ. (1998 & 2008) και στηριζόμενος πάλι από την ΝΔ Π. Τατούλης ανακοινώνει μόνο τα εικονικά επιτεύγματα του και μετά η ... Φωνή της Κυρίας του Κυρίου (ή, κατά περίπτωση, και το μολύβι!) γράφει και σβήνει ... συγγράφοντας λίβελους κατά όσων τα αμφισβητούν. Την περιμένουμε, αλλά κανένας, ούτε εμείς, ούτε κανένας άλλος πελοποννήσιος πλέον, δεν ... αγοράζει "μυθιστορήματα πολιτικής πίστης και αφοσίωσης". Απηύδησαν με τους τρισήμισυ τόμους της αυτοβιογραφίας "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΑΤΟΥΛΗ 2010 - 2014"!

Δελτίο Τύπου Πελοποννησιακής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: