Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Ο Δ.Πλατής υποψήφιος δήμαρχος Άργους-Μυκηνών (video)

Με σημερινή του δήλωση ο τέως Δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Πλατής ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαίου. Η δήλωση του αναφέρει:


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ 18 ΜΑΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ, ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΜΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΣΦΥΖΕ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΑΣ, ΛΥΡΚΕΙΑΣ, ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΡΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΞΕΝΩΝΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ ΕΩΣ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΗ ΕΩΣ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑ.

ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ, ΜΥΚΗΝΩΝ, ΛΥΡΚΕΙΑΣ, ΛΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ, ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ, Η ΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ MONO ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.

ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 24.600 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΥ 238.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΑΦΗΣ, ΑΓΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ Ή ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ Ή ΜΕΡΕΜΕΤΙ ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ, ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΣΟΥ 24.6000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ¨ΑΡΓΩ¨ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΑΧΙΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOG ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ.

Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΖΩΟΥΝ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ή ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΡΗΣΗ: ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...