Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

H Lady Gaga στην Αθήνα

Την Παρασκευή αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων! 
Πέντε μήνες πριν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα η εκκεντρική ποπ σταρ Lady Gaga θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για μια θέση στο ΟΑΚΑ με κόστος από 32 ως 104 ευρώ.

Tη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα ανακοίνωσε επισήμως ...............


η ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και η «Live Nation Global Touring» στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο : «Lady Gaga's artRAVE: the Artpop Ball».

Η σκηνή – υπερπαραγωγή που χρησιμοποιείται στην περιοδεία σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε η εκρηκτική τραγουδίστρια αλλά πάνω απ'όλα περφόρμερ να μπορεί να προσεγγίζει σχεδόν όλους τους θαυμαστές της. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που διασχίζουν την αρένα συνδέοντας ταυτόχρονα διάφορες μικρότερες σκηνές. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς


Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga's artRAVE: the Artpop ball πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop, το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 ευρώ, ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: