Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΠΟΨΕ ΝΑ "ΦΑΕΙ" ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟ
Πουλοκέφαλος: Ο φασισμός του κ. Τατούλη δε θα περάσει-Μέχρι την Παρασκευή θα δηλώσω παραίτηση από πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ένταση και φωνές επικράτησαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Μαρτίου στο Πνευματικό ........


Κέντρο Τρίπολης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Πουλοκέφαλο να παραιτηθεί από πρόεδρος.
Ο κ. Χειβιδόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Πουλοκέφαλος από τη στιγμή που έχει παραιτηθεί από την παράταξη Τατούλη υπάρχει θέμα νομιμότητας και πρέπει να παραιτηθεί και από πρόεδρος του Συμβουλίου. Ο κ. Πουλοκέφαλος ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος διότι ανεξαρτητοποιήθηκε από το νέο συνδυασμό του κ. Τατούλη και όχι από τον υπάρχον συνδυασμό, άρα δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ζήτησαν να μπει σαν εκτός ημερήσιας διάταξης και να ψηφίσουν αν θα πρέπει ή όχι να δηλώσει παραίτηση ο κ. Πουλοκέφαλος. Ο πρόεδρος του συμβουλίου ήταν κάθετος και αμετάβλητος στην απόφασή του να μην τεθεί η παραίτησή του σε ψηφοφορία.
Μετά από αρκετή ώρα και εντάσεις ο κ. Πουλοκέφαλος δήλωσε ότι μέχρι την Παρασκευή θα κάνει εγγράφως και με θορυβώδη τρόπο την παραίτησή του από πρόεδρος και ο κ. Χειβιδόπουλος απέσυρε το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: