Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Ράλλυ Ακρόπολις 2014: Δόθηκε η εκκίνηση στον Ισθμό της Κορίνθου-αποτελέσματα

Το ημερολόγιο γράφει 28 Μαρτίου, και αρκετά νωρίτερα απότι είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, ξεκίνησε σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στο Ράλλυ Ακρόπολις 2014.
Οι συμμετέχοντες στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, όπως και στον 1ο και τον 2ο του Πανελλήνιου.............


 Πρωταθλήματος Ράλλυ, πήραν εκκίνηση στην καθιερωμένη τελετή έναρξης, που φέτος, όπως και το 2009, πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, το χαρακτηριστικότερο σημείο της ευρύτερης περιοχής του Λουτρακίου, που για πέμπτη συνεχή χρονιά αποτελεί το επίκεντρό του.

THAN5225 700x466 Ράλλυ Ακρόπολις 2014: Δόθηκε η εκκίνηση
Την τελετή παρακολούθησε πλήθος θεατών και η καθαρά αγωνιστική δράση ξεκινά αύριο στις 09:00. Τα 29 πληρώματα που εκκινούν στον αγώνα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ θα αναχωρήσουν από το service park για την 1η ειδική διαδρομή του αγώνα, τον Άγιο Ιωάννη 1. Η διαδρομή της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές αποκλειστικά σε ασφάλτινες επιφάνειες (τρεις επαναλαμβανόμενες), συνολικού μήκους 124,62 χιλιομέτρων.
SIG 0386 700x466 Ράλλυ Ακρόπολις 2014: Δόθηκε η εκκίνηση

Παράλληλα, η αυριανή πρώτη ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, αφού κάθε ημέρα του αγώνα προσμετρά ξεχωριστά στο εθνικό Πρωτάθλημα. Τα 46 πληρώματα που θα εκκινήσουν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μας θα καλύψουν ακριβώς την ίδια διαδρομή με τους πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

SIG 0254 700x466 Ράλλυ Ακρόπολις 2014: Δόθηκε η εκκίνηση

Πατώντας εδώ μπορείς να δεις τα αποτελέσματα του Qualifying Stage, όπου καθορίζει τη σειρά εκκίνησης, ενώ πιο κάτω τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα, στη κατηγορία Θεατές μπορείς να βρεις όλες το πρόγραμμα του αγώνα και όλες τις πληροφορίες για τις ειδικές διαδρομές και τις προσβάσεις τους.
autoblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...