Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Οδυσσέας Βουδούρης:"Η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα"

Με δήλωσή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζει ότι θα δώσει κανονικά το παρών στις εκλογές παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Από αυτή τη στιγμή και μέχρι την κάλπη θα δώσω, με όλες τις δυνάμεις μου, τη ............


μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας» σημείωσε ο Οδ.Βουδούρης, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται.

Αναλυτική η δήλωση του Οδυσσέα Βουδούρη


«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου αντιμετωπίστηκε θετικά τόσο από την «Κοινωνία Πρώτα» όσο και από μένα προσωπικά, διότι αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων, ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Κατανοώ ότι το δύσκολο αυτό εγχείρημα, όπως ανάλογα στο παρελθόν, γεννά έναν εσωκομματικό διάλογο, ενίοτε έντονο, συστατικό στοιχείο δημοκρατικών κομμάτων.
Όμως, από αυτή τη στιγμή και μέχρι την κάλπη θα δώσω, με όλες τις δυνάμεις μου, τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας, για την αναχαίτιση της εκρηκτικής ανεργίας, για την αγροτική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, στον αντίποδα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών του κ. Φούχτελ, για τη αποτελεσματική και διαφανή διαχείριση των απορριμμάτων και για μια νέα νοοτροπία δημοκρατικού ελέγχου, που απορρίπτει τις χρόνιες πελατειακές συμπεριφορές. Για να ανατρέψουμε όλοι μαζί την καταστροφική για το λαό της Πελοποννήσου, αλλά εξαιρετικά φιλική για την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, διοίκηση του κ. Τατούλη.

Η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...