Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Θρίλερ με ανθρώπινα μέλη σε κάδο σκουπιδιών

Άκαρπες ήταν έως το βράδυ σήμερα, Δευτέρα, οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση με τα δύο ανθρώπινα πόδια, που βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Καλλιθέα. Ο εντοπισμός τους έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου από ρακοσυλλέκτη, στην οδό Σπάρτης 50, ο οποίος έψαχνε στα σκουπίδια για..........


 να βρει κάτι πολύτιμο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν για το μακάβριο εύρημα, τα αθρώπινα πόδια ήταν μέσα σε μαύρη σακκούλα στο επάνω μέρος του κάδου απορριμμάτων.

Το στοιχείο αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που είχουν αναλάβει την υπόθεση, στο συμπέρασμα ότι αυτός που τα πέταξε στον κάδο το είχε κάνει λίγη ώρα νωρίτερα, με την ελπίδα να μην τα εντοπίσει κανείς και να παραληφθούν το πρωί από το απορριμματοφόρο.

Το γεγονός ότι οι σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο αφέθηκε στα απορρίμματα νύχτα, δείχνει, επίσης, ότι αυτός που τα άφησε ήθελε να περάσει απαρατήρητος και γι΄αυτό χρησιμοποίησε την κάλυψη του σκοταδιού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν αποκλείται να βρίσκονται ενώπιον ενός φρικτού εγκλήματος, ο δράστης ή οι δράστες του οποίου να τεμάχισαν το θύμα τους και να έβαλαν τα μέλη του σε πολλές σακούλες και να τα πέταξαν σε κάδους απορριμμάτων ώστε να μην αφήσουν ίχνη.

Για το λόγο αυτό έχουν απλώσει τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές της Αττικής, με την ελπίδα να βρουν και κάποιο άλλο στοιχείο ώστε να συνθέσουν το πάζλ της υπόθεσης αυτής.

Έως σήμερα το βράδυ πάντως δεν είχαν εντοπιστεί ούτε σε κάδους απορριμάτων, ούτε σε κάποιο άλλο σημείο, όπως σε ερημική περιοχή, άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ σε ό,τι αφορά το φύλο στο οποίο ανήκουν τα μακάβρια ευρήματα, αναμένεται να διαπιστωθεί κατά την ιατροδικαστική εξέταση.

Το γεγονός πάντως, λένε οι αστυνομικοί, ότι τα ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν πεταμένα στον κάδο απορριμμάτων της Καλλιθέας, δεν σημαίνει ότι η υπόθεση μπορεί να σχετίζεται με την περιοχή, αφού μπορεί, εάν πρόκειται για έκλημα, να διαπράχθηκε σε άλλη περιοχή και να αφέθηκαν με κάποιο αυτοκίνητο στον κάδο που εντοπίστηκαν τυχαία από τον ρακοσυλλέκτη.
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια: