Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Φωτογραφίες και βίντεο σοκ «καίνε» τον Πιστόριους!

ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ!
 Φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο ντοκουμέντο από την εξάσκηση στην σκοποβολή του Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος δολοφόνησε πέρυσι εν ψυχρώ την φίλη του Ρίβα Στίνκαμπ, δημοσιεύει το SkyNews, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη του διάσημου παραολυμπιονίκη Οι φωτογραφίες δείχνουν τον.........


 Όσκαρ Πιστόριους που έχει χάσει και τα δυο του πόδια και τρέχει με τεχνητά μέλη, να δοκιμάζει τις επιδόσεις του στην σκοποβολή με το ίδιο όπλο με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την φίλη του και μοντέλο Ρίβα Στίνκαμπ, πέρυσι, στο σπίτι του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η αγάπη του Πιστόριους για τα όπλα είναι γνωστή. Εξασκούνταν συχνά στην σκοποβολή και όπως σημειώνει το SkyNews οι εικόνες- που χρονολογούνται λίγους μόνο μήνες πριν την δολοφονία- δείχνουν όχι μόνο πόσο εξοικειωμένος είναι με τα όπλα, αλλά και πόσο καλός είναι στο σημάδι.


Φωτογραφίες και βίντεο σοκ «καίνε» τον Πιστόριους!
Μεταξύ άλλων διακρίνεται ο παραολυμπιονίκης να πυροβολεί ένα πεπόνι που εκρήγνυται καθώς το πετυχαίνει ακριβώς στο κέντρο.
Μια φωνή, που μοιάζει με αυτή του Πιστόριους ακούγεται να λέει: «Δεν είναι τόσο μαλακό όσο τα μυαλά...» καθώς οι φίλοι του φωνάζουν ενθουσιασμένοι.
Στην δίκη που ξεκινά την Δευτέρα, θα εξεταστεί η ικανότητά του να χειρίζεται τα όπλα, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι πέρασε για διαρρήκτη την φίλη του και την πυροβόλησε «κατά λάθος».
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια: