Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Google: Διαγωνισμός για χάκερς με έπαθλα 2,7 εκατ. ευρώ!

Στόχος να «παραβιάσουν» την ασφάλεια του νέου λειτουργικού συστήματος Chrome OS - Οι νικητές θα λάβουν ως ανταμοιβή για τον κόπο τους έναν υπολογιστή Chromebook, εκτός του χρηματικού έπαθλου.
Διαγωνισμό για χάκερς με συνολικά έπαθλα ύψους 2,718 εκατομμύρια ευρώ θα .........


διοργανώσει φέτος ο τεχνολογικός κολοσσός Google.

Οι χάκερς που θα κατορθώσουν να «παραβιάσουν» την ασφάλεια του νέου λειτουργικού συστήματος Chrome OS, είτε μόνοι τους είτε ως ομάδα, θα λάβουν βραβείο ύψους 110.000 δολαρίων. Επιπλέον, όσοι χάκερς μπορέσουν να διατηρήσουν τον έλεγχο των «χτυπημένων» Chromebooks υπολογιστών μετά την επανεκκίνηση θα λάβουν έπαθλο 150.000 δολαρίων.

Σημειώνεται πως τα έπαθλα θα δίνονται με σειρά «προτεραιότητας», έως ότου να εξαντληθούν τα 2,7 εκατομμύρια, επομένως η... ταχύτητα μετράει. Παράλληλα, οι νικητές θα λάβουν ως ανταμοιβή για τον κόπο τους έναν υπολογιστή Chromebook.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν στο διαγωνισμό έως τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στέλνοντας ένα e-mail με το ονοματεπώνυμό τους στο pwnium4@chromium.org. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επισκεφτούν το γραφείο της Google κατά το συνέδριο CanSecWest 2014 στο Βανκούβερ του Καναδά.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού: www.chromium.org.
 protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...