Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή η συζήτηση που οργάνωσε η ΚΑΣΟΑ ¨Δαναός"

Συγκέντρωση των αγροτών της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της ΚΑΣΟΑ «Δαναός», στην Πυργέλα Άργους, για να συζητηθούν τα άμεσα και επείγοντα ζητήματα πού αφορούν τον αγροτικό ...........


κόσμο του Νομού μας.


Βασικό θέμα που απασχολεί τους αγρότες ειναι το νέο φορολογικό καθεστώς, πού ισχύει από 1-1-2014 και βέβαια η πορεία του πορτοκαλιού της τρέχουσας εμπορικής περιόδου.
Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος όλες οι οργανώσεις αγροτών της Αργολίδας, ενώ παρευρέθηκαν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Δ.Κοδέλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Α.Πουλάς,  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Τάκης Πεβερέτος, ο Δημάρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ.Δαμούλος, μέλη Αγροτικών Συνεταιρισμών και Λογιστές του νομού Αργολίδας.
Οι αγρότες ομόφωνα συμφώνησαν πως πρέπει ο νόμος για το φορολογικό να αποσυρθεί και να υπάρξει μια πιο δίκαια φορολόγηση του κλάδου τους, ενώ οι μαχητικές κινητοποιήσεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: